top of page
асесоар
АСЕСОАРИ ЗА БАЗЕНИ
BWT LED
Технологија за осветлување
 • Исклучителна сјајност

 • Неверојатни ефекти на подводно осветлување

 • Широк асортиман на бои

 • Долг работен век

 • Контроли кои може да се програмираат (компатибилни со електронска DMX контролна единица)

 • Сетови за конверзија за сите стандардни подводни рефлектори

15.png

Copyright BWT

Проточна технологија
BWT компоненти за базени
 • Висок квалитет 

 • Широк избор на производи 

 • Најсовремена технологија

 • Компоненти за сите типови на базени

 • Униформен дизајн на панелите

 • Различни процеси на вклучување

 • Специјални компоненти 

16.png

Copyright BWT

Продажба: Енекс Гроуп Инженеринг

Монтажа: Енекс Гроуп Инженеринг

Сервис: Енекс Гроуп Инженеринг

Фреквенција на замена на филтри:  по индикација 

Цена: Побарајте понуда - контакт

bottom of page