top of page
bigor

СИСТЕМ ЗА ФИЛТРАЦИЈА НА БИГОР

BWT QUICK & CLEAN

Мека вода со допир на копче

Ако ви здодеа постојано да ја чистите бањата, можете да се спасите од неволјата да ги исчистите плочките, да ги извадите туш главите и да ги полирате чешмите доколку го користите системот за филтрација против бигор BWT Quick & Clean. Тоа е затоа што системот за филтрирање против бигор BWT Quick & Clean е директно поврзан со тушот или славината во кадата. По туширањето, вие може да го активирате едноставно со притискање на копче, а потоа исплакнете го тушот, плочките и чешмите користејќи ја омекната вода. Значи, нема остатоци од бигор и тушот и бањата ќе светат. Нема потреба од бришење, средства за чистење или хемикалии! Ова не само што заштедува време, средства за чистење и пари, туку е добро и за животната средина!

a.png

BWT Copyright

Едноставно решение за чист туш без наслаги од бигор

  • BWT Quick & Clean Едноставно се инсталира на тушот

  • Ги штити плочките, славините и стаклото од иритантните наслаги на бигор 

  • Ја штити природната средина – Употребата на помалку средства за чистење е добро и за вашиот семеен буџет и за животната средина. 

  • Сјајна и чиста бања - BWT Quick & Clean го штеди вашето време за напорно чистење – само треба да го притиснете копчето 

Quick & Clean систем за филтрација против бигор 

m.png

Остатоците од бигор и сапун создаваат видливи наслаги на тушевите, бањите, сидовите околу тушот и туш кабините. Системот за филтрација против бигор BWT Quick & Clean штеди време и труд за триење и отстранување на овие наслаги од туш кабините, чешмите и плочките и тоа без да користите специјални средства за чистење. 

  • Чистење со притискање на копче – го штити тушот и бањата од бигор 

  • Штеди без скапи средства за чистење – чисти без триење 

  • Без штетни хемикалии 

BWT Copyright

Како работи BWT Quick & Clean?

Како и другите системи за омекнување на вода на BWT, BWT Quick & Clean системот за филтрација против бигор го користи процесот на размена на јони. Го притискате копчето на системот BTW Quick & Clean за да ја насочите водата преку кертриџот за јонска размена, каде што водата се омекнува. 

Овој процес ги отстранува јоните на калциум и магнезиум, кои ја прават водата тврда, и ги заменува со јони на содиум. Резултатот е: Омекната вода која на остава траги од бигор! 

32.png

Како се заменува кертриџот на филтерот?

Ако кертриџот на филтерот е празен, може многу лесно да го замените сами: најпрвин го одвртувате дното на филтерот против бигор со рака, го извлекувате стариот кертриџ и вметнувате нов. Потоа едноставно го завртувате дното на филтерот назад и системот  за филтрација против бигор BWT Quick & Clean повторно е подготвен за употреба!

BWT Copyright

Продажба: Енекс Гроуп Инженеринг

Монтажа: Енекс Гроуп Инженеринг

Сервис: Енекс Гроуп Инженеринг

Гаранција: 1 година

Фреквенција на замена на филтри: по индикација

Цена: Погледнете го ценовникот

bottom of page