top of page
заштита бигор
BWT-AQA-total-Energy-1500-lime-protection-system-80007-Drinking-water,-1-andquot;external-

ЗАШТИТА ОД БИГОР

AQA TOTAL ENERGY

AQA total Energy на BWT нуди оптимална заштита од бигор и корозија за вашата инсталација на вода за пиење и нуди квалитетна вода полна со важни минерали за вас.

МОДЕРНА И ЕФИКАСНА ЗАШТИТА ВО ТРИ ФАЗИ

ПРИРОДНИ МИНЕРАЛИ. 
ЗДРАВИ МИНЕРАЛИ НАСЕКАДЕ ВО ВАШИОТ ДОМ.

Водата за пиење содржи растворени елементи во трагови и минерали, како што се магнезиум – важно минерално соединение за нашите тела. Магнезиумот обезбедува енергетски метаболизам и остеогенеза и ни дава енергија за секојдневниот живот. Со AQA total Energy на BWT сите минерални соединенија се задржуваат во водата и вие автоматски внесувате вредни минерали со водата за пиење и од чешма - ден за ден, едноставно со секоја голтка на вода. 

Подобрете ги навиките за пиење на вода и вашата благосостојба преку совесно и свесно пиење на вода со уживање - со AQA total Energy, можете да ja направите вашaта чешма во вистински извор на енергија преку витална вода за пиење.

ПРЕПОРАЧАНО РЕШЕНИЕ ЗА ИНДИВИДУАЛНИ КУЌИ И СТАНБЕНИ ЗГРАДИ

BWT-AQA-total-Energy-drinking-water-system-80008-2500,-1-1-4-andquot;AG.jpg

ЕДНОСТАВНО ЗА КОРИСТЕЊЕ

НОВА ТЕХНОЛОГИЈА НА КЕТРИЏ СО НАДОПОЛНА

Целосно новата технологија на кертриџи гарантира оптимална хигиена и едноставно ракување при замена на кертриџите: Стандардизирана конструкција базирана на кертриџи/ касети: секогаш проектиран со брзо поврзување со HydroModul, така што активната единица може да се оддели брзо и лесно од уредот.

СО ЕДИНСТВЕНА ТЕХНОЛОГИЈА ВО 3 ФАЗИ ЗА ВИТАЛНОСТ, ЗАШТИТА ОД БИГОР И КОРОЗИЈА

AQA total Energy, третман во три фази за природна и еколошки безбедна вода за пиење и употреба, обезбедува виталност преку задржување на сите вредни минерали во водата за пиење и подобрување на магнезиумот и кислородот преку Заштитата од бигор со стабилизација со формирање нанокристали; бигорот останува во водата, не во цевката или бојлерот. Заштитата од корозија се довива преку природно формирање на ефикасен заштитен слој против корозија на површината.

Оптимизираниот систем за полнење обезбедува постојана хигиена.

AQA TOTAL ENERGY

ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

Опсег на снабдување : Компактен дел со интегрирана електронска контрола и систем на кертриџ/ полнење
 

Технички спецификации: Номинален притисок PN 10 (145psi), максимум температура на вода/ амбиентална температура 30/40°C, мрежно поврзување 230 V/ 50 Hz, електрична моќност 60 W, потрошувачка на енергија 0,055kWh/m3, тип на додавка IP 54.

Screenshot 2021-09-12 at 5.23.42 PM.png

КЕТРИЏ ЗА НАДОПОЛНА

ЗА AQA TOTAL ENERGY 1500 - 4500

Технички спецификации: капацитет 350 - 600 m3 (1541 - 1761 gpm) на околу 3 години (во зависност од квалитетот на водата и обемот на консумацијата). 

Продажба: Енекс Гроуп Инженеринг

Монтажа: Енекс Гроуп Инженеринг

Сервис: Енекс Гроуп Инженеринг

Гаранција: 1 година

Фреквенција на замена на филтри: по индикација

Цена: Побарајте понуда - контакт

bottom of page