top of page

BEST WATER TECHNOLOGY

СЕКАДЕ ВО ДОМОТ 24/7

Богатото портфолио на BWT производи за третман на вода нуди бројни можности за чиста вода во вашиот дом – било да се работи за на влезот од вашиот дом на јавната водоводна мрежа или на самата чешма. BWT е предводник на пазарот со својата иновативна технологија, експертиза и знаење кои се засновани на строгите германски стандарди за квалитет на вода (DVGW). Нашата врвна технологија и продукти за третман на вода гарантираат највисоко ниво на безбедност, хигиена и комфор при секојдневната употреба на водата – еликсирот на животот во вашиот дом. BWT решенијата за третман на вода се број 1 во Европа, а во Македонија се достапни преку Енекс гроуп инженеринг. 

bottom of page