top of page

BWT БОКАЛИ ЗА ФИЛТРАЦИЈА

AQUAlizer Станица

Станицата AQUAlizer го револуционизира светот на филтрација на вода, комбинирајќи практичност со атрактивен дизајн. Тој носи сосема нова удобност и удобност на пазарот за филтри за вода и во вашата кујна. Водата од чешма станува вистинско задоволство за пиење, додека стилскиот стаклен бокал е декоративен додаток на трпезариската маса. Филтрирана и збогатена вода е секогаш подготвена при рака, без разлика дали е дома или надвор. Индикаторот за рачна замена на филтерот ве потсетува на следната промена на касетата за филтри.

BWT_Aqualizer_станица за филтрација на вода
BWT_Aqualizer_станица за филтрација на вода

Со новата станица BWT AQUAlizer, најмодерната естетика и технологија се вселуваат во вашата кујна. Со уникатната технологија за филтри BWT, елегантната станица ја трансформира вашата локална вода од чешма во вкусна вода за пиење збогатена со магнезиум.

ЛЕСЕН ЗА КОРИСТЕЊЕ

Капакот што се отстранува овозможува резервоарот лесно да се наполни под сите вообичаени славини за вода.

РАЧЕН ЕКРАН ЗА ПРОМЕНА НА КАСЕТАТА

Станицата AQUAlizer има рачен дисплеј во внатрешноста на капакот. Ова ви дава преглед кога треба да се смени касетата за филтри (барем на секои 30 дена).

BWT_Aqualizer_станица за филтрација на вода

Вклучен е кертриџ за филтер за вода и стаклен бокал - Со филтерот за вода од магнезиум што го содржи, вашата вода станува совршена состојка за неизменет вкус на кафе и чај. Покрај тоа, уникатната технологија за филтри од BWT нуди оптимална заштита од бигор за вашите уреди, како што се машини за кафе или бокали. Станицата AQUAlizer е компатибилна со сите касети со филтри BWT.

BWT_AqualizerStation_glass_open_A01_.png

BWT Copyright 2020

BWT Copyright 2020

BWT Copyright 2020

BWT Copyright 2020

Продажба: Енекс Гроуп Инженеринг

Монтажа: Не е потребна

Сервис: Енекс Гроуп Инженеринг

Гаранција: 12 месеци

Фреквенција на замена на филтри: по индикација во зависност од потрошеното

Цена: Побарајте понуда - контакт

BWT AQUAlizer 2.6 I

СО ЕЛЕКТРОНСКО ОСНОВНО СВЕТЛО

BWT_Aqualizer_станица за филтрација на вода
BWT_Aqualizer_станица за филтрација на вода

Со новата станица BWT AQUAlizer, најмодерната естетика и технологија се вселуваат во вашата кујна. Со уникатната технологија за филтри BWT, елегантната станица ја трансформира вашата локална вода од чешма во вкусна вода за пиење.

Новиот филтер за вода на маса BWT AQUAlizer со својот модерен дизајн има волумен од 1,5 л филтрирана вода и се вклопува во сите стандардни врати на фрижидерот. Филтерот за вода за на маса со модерен дизајн вклучува електронски индикатор за размена „основно светло“, кој ве потсетува за следната промена на кертриџот на филтерот со трепкање на светлото. Европски квалитетен производ од BWT, природно без BPA пластика.

ЛЕСЕН ЗА КОРИСТЕЊЕ

Капакот што се отстранува овозможува резервоарот лесно да се наполни под сите вообичаени славини за вода.

ЕДНОСТАВНО РАКУВАЊЕ

Индикаторот за електронска промена Baselight ве потсетува да ја смените касетата за филтри со обоена светлина на дното на филтерот за вода за маса.

Продажба: Енекс Гроуп Инженеринг

Монтажа: Не е потребна

Сервис: Енекс Гроуп Инженеринг

Гаранција: 12 месеци

Фреквенција на замена на филтри: по индикација во зависност од потрошеното

Цена: Погледнете го ценовникот тука

BWT Copyright 2020

BWT Copyright 2020

бокали

Бокалот за филтри за вода Penguin импресионира со својот атрактивен дизајн и оптимално ергономично ракување. Со волумен на филтер од 1,5 литри и патентирана технологија за филтри од BWT, Penguin нуди висококвалитетна филтрација на вода за чиста вода со подобар вкус.

Индикаторот за електронска размена гарантира дека никогаш нема да го пропуштите вистинското време за промена на кертриџот за филтри. Филтерот за вода за на маса со своето оптимално ергономично ракување се вклопува во сите стандардни врати на фрижидерот и лесно може да се исчисти во машината за миење садови (освен капакот со електронски дисплеј). Европски квалитетен производ од BWT, природно без BPA пластика.

BWT_Penguin_blue_Timer_front view with cartridge.png

PENGUIN 2.7 I 

СО ЕЛЕКТРИЧЕН ТАЈМЕР

PENGUIN 2.7 I 

СО ЕЛЕКТРИЧЕН МЕРАЧ EEI

Атрактивно дизајнираниот филтер за вода за на маса има волумен од 1,5 л филтрирана вода. Индикаторот за електронска размена гарантира дека никогаш нема да го пропуштите вистинското време за промена на кертриџот за филтри. Филтерот за вода за на маса со своето оптимално ергономично ракување се вклопува во сите стандардни врати на фрижидерот. Европски квалитетен производ од BWT, природно без BPA пластика.

BWT_Penguin_rosa_EEI manual_side view right_2.png

BWT Copyright 2020

BWT Copyright 2020

VIDA 2.7 I 

Практичниот филтер за вода за малите домаќинства има волумен од 1,4 л филтрирана вода. Индикаторот за електронска размена гарантира дека никогаш нема да го пропуштите вистинското време за промена на кертриџ за филтри. Европски квалитетен производ од BWT, природно без BPA пластика, кој се вклопува во сите стандардни врати на фрижидерот.

BWT_Vida_pink_Timer_side view left.png
BWT_Vida_blue_Timer_side view left.png

BWT Copyright 2020

Филтер рефили за бокали

BWT нуди врвна технологија и голем избор на филтер рефили за бокали според индивидуалните потреби на корисниците. Висококвалитетна, чиста и минарализирана вода од вашата чешма на дофат на вашата маса. 

Филтер за минерализирана вода со магнезиум 

Кертриџот за филтри за минерализирана вода BWT со магнезиум ги намалува тешките метали (како што се олово и бакар) и супстанциите како што се хлор, кои може да влијаат на мирисот и вкусот на водата. Уште повеќе, тој нуди оптимална заштита од бигор, истовремено збогатувајќи ја водата со вредни минерали од магнезиум. Оваа дополнителна минерализација со магнезиум го подобрува вкусот за да се направи филтрирана вода, како прв избор за сладокусците, но исто така, прв избор кога станува збор за вода за правење на чај и кафе.

Lochfilterkartusche_magnesium_freigestellt.jpg

BWT Copyright 2020

Lochfilterkartusche_magnesium-zink_freigestellt_frontal.jpg

Филтер за ЦИНК + магнезиум минерализирана вода

Кертриџот за филтри BWT ZINC + магнезиум за минерализирана вода ги намалува штетните материи што се наоѓаат во водата од чешма, вклучувајќи тешки метали (како што се олово и бакар) и хлор кој влијае на мирисот и вкусот на водата. Уште повеќе, тој нуди и оптимална заштита од бигор. Вредни минерали од магнезиум и елементи во трагови од цинк се додаваат како дел од процесот на филтрирање за да го поддржат имунолошкиот систем на телото и за здрава коса и кожа.

BWT Copyright 2020

Филтер за минерализирана вода Силикат + магнезиум

Кертриџот за филтри BWT Силикатна минерализирана вода содржи силикати во својата природна форма. Со тоа не е само што добивате повкусна вода за пиење и поголемо задоволство, туку и ви помага во одржување на кожата, косата и ноктите. Водата збогатена со силикати ја поддржува вашата природна убавина и ментална свежина, дури и кај повозрастните.

Lochfilterkartusche_silica_frei_ohne_Schatten.jpg

BWT Copyright 2020

Филтер за Балансирана алкализирана вода

Кертриџот со филтер за балансирана алкализирана вода на BWT ја алкализира водата од чешма со тоа што создава повисока pH вредност (> 8,5) за време на процесот на филтрирање. Во исто време ги намалува тешките метали (како што се олово и бакар) и супстанциите како што се хлор, кои може да влијаат на мирисот и вкусот на водата.

 

Алкалната вода го поддржува регулирањето на киселинско-базната рамнотежа во човечкото тело и е важна за општата благосостојба на организмот.

Lochfilterkartusche_balance_freigestellt_frontal.jpg

BWT Copyright 2020

Филтер за мека филтрирана вода Екстра

Кертриџот на BWT за мека филтрирана вода Екстра филтер е специјално дизајниран за третирање многу тврда вода. Со ова безбедно намалување на тврдоста на водата вашите апарати за домаќинство се заштитени од наноси од бигор. Уште повеќе, специјално развиениот филтер исто така ги намалува тешките метали (како што се олово и бакар) и супстанции како што се хлор, кои можат да влијаат на мирисот и вкусот. Резултатот е трансформација на водата од чешма во сензација за вкус со врвен квалитет.

Lochfilterkartusche_base_freigestellt.jpg

BWT Copyright 2020

Продажба: Енекс Гроуп Инженеринг

Монтажа: Не е потребна

Цена: Погледнете го целиот ценовник тука

bottom of page