top of page
мерење
МЕРЕЊЕ И КОНТРОЛА

Уредите за мерење и контрола, како што е BWT Bermuda MSR 3, обезбедуваат сигурно одржување на сите претходно дефинирани поставки за водата во базените, овозможувајќи многу поефективно да се користат препорачаните производи за нега. Дополнително, опремата за мерење и контрола обезбедена од BWT обезбедува непречено одвивање на сите процеси. Системите се лесни за употреба и бараат минимален напор.

 

Го имаме вистинското решение за секој базен, базен или спа центар, без разлика на димензиите.

BWT BERMUDA MSR 3
Мерење и контрола
 • 4.3” дисплеј на допир

 • Интегриран веб преглед

 • Проточна ќелија осветлена со LED (статусот на алармот се индицира со промена на боја)  

 • Едноставно поврзување со делот за сукција (сингал за пред-празен/ празен резервоар)  

 • Поставување на параметри (без хлор, pH вредност, редокс волтажа и температура) 

 • Може да се поврзе со контролниот систем на објектот 

12.png

Copyright BWT

BWT MEDO GC
Пумпа за дозирање
 • Степер мотор со контролирана брзина

 • Исклучително висока точност на дозирање

 • LED дисплеј и копче за вртење и притискање (едноставна навигација на над 20 јазици)

 • Целосна PTFE мембрана (универзална хемиска отпорност)

 • Обем на дозирање од 0.006 l/h–6.0 l/h со 10 бари

BWT Перисталтична пумпа 

Технологија за дозирање

 

 • Пумпа со само-вшмукувачко црево

 • Двојните запчаници со топчести лежишта обезбедуваат долг работен век

 • Капак со прицврстување за брзо и лесно менување на цревото на пумпата

 • Компактно куќиште со компактни димензии и IP 65 заштита

13.png

Copyright BWT

GRANUDOS 45 TOUCH
Технологија на дозирање
 • Прилагоден уред за мерење за системи со повеќе базени

 • Ги комбинира придобивките од калциум хипохлорид со практичноста на дозирањето на течен хлор

 • Постојано следење на сите функции

14.png

Copyright BWT

Продажба: Енекс Гроуп Инженеринг

Монтажа: Енекс Гроуп Инженеринг

Сервис: Енекс Гроуп Инженеринг

Фреквенција на замена на филтри:  по индикација 

Цена: Побарајте понуда - контакт

bottom of page