top of page

Нас нѐ поврзува водата во базените за пливање и релаксација

BWT е докажан експерт во секторот за третман на вода, а со тоа и ваш совршен партнер за целиот спектар на технологија за базени. Планираме и дизајнираме процеси за третман на вода и развиваме иновативни технологии за снабдување со вода за да имате базен со врвен квалитет. Комбинацијата на најнапредната процесна технологија и квалитетни BWT производи гарантира дека вие во вашиот домашен базен или вашите гости и посетители во вашиот хотел ќе може да уживаат во чиста, безбедна, кристално чиста вода.

Picture 1.png

Copyright BWT

Совршена вода од професионалци за базени

Третман на вода за базени, хотелски базени, јавни базени, отворени и затворени базени, бањи и велнес објекти од сите големини – тоа се нашите области на експертиза. Развиваме и специфични решенија, на пример за третман на сирова или термална вода, или за создавање на најсоодветна вода за украсни фонтани и изложбени базени. Без оглед каде и да се применува, нашата цел е да обезбедиме вода со најдобар квалитет за вас и вашите гости.

2.png

Copyright BWT

BWT решенија за различни видови базени

Создадете неспоредливо искуство за капење за вашите гости! Можете да го дизајнирате вашиот сопствен систем за базен според вашите прецизни спецификации со помош на висококвалитетните материјали на BWT и низа различни опции за базен.

3.png

Copyright BWT

системи за тр на во
bottom of page