top of page

ФИЛТРАЦИЈА НА ВОДА

E1 SINGLE-LEVER FILTER

ХИГИЕНСКИ, КОМФОРЕН И БЕЗБЕДЕН

Филтерот Е1 со единечна рачка од BWT е ремек-дело на прецизност и е целосно усогласен со сите

стандарди за хигиенска и безбедна вода за пиење. Се инсталира директно на местото на влегување – каде што јавната водоводна мрежа влегува во куќата. Со тоа ја штити целата ваша домашна водоводна инсталација од страни честички како што е 'рѓата и го намалува ризикот од мувла и бактерии.

E1_new_single_lever_filter_front.png

Copyright BWT 2020

ПРЕПОРАЧАН ЗА ИНДИВИДУАЛНИ КУЌИ И СТАНБЕНИ ЗГРАДИ

ФУНКЦИОНАЛЕН СО НАГРАДУВАН МОДЕРЕН ДИЗАЈН

Филтер во комплет со глава од месинг и високотехнолошки материјали, поединечно спакувани, вклучува и технологија за поврзување.

BWT_Drinking_People_Mood21.jpg

Copyright BWT 2020

E1 Single-Lever Filter HWS*

Screenshot 2021-09-11 at 6.04.12 PM.png

* HWS вклучува модул за намалување на притисок 

E1 Single-Lever Filter EHF**

Screenshot 2021-09-11 at 6.04.18 PM.png

** EHF не вклучува модул за намалување на притисок 

Рефил - филтер елементи

Screenshot 2021-09-11 at 6.04.24 PM.png

Продажба: Енекс Гроуп Инженеринг

Монтажа: Енекс Гроуп Инженеринг

Сервис: Енекс Гроуп Инженеринг

Гаранција: 1 година

Фреквенција на замена на филтри: по индикација

Цена: Побарајте понуда - контакт

bottom of page