top of page
ФИЛТРАЦИЈА НА БАЗЕНИ НА BWT

BWT Пумпа за филтрирање

 • Технологија за оптимизиран тек (поголем излез со помала потрошувачка на енергија)

 • Интегриран резервоар за решетка

 • Верзија од 230V или 400V 

 • Висококвалитетно лежиште за мотор и филтер  

 • Капацитет од 10 -30 m³/h 

9.png

Copyright BWT

BWT ФИЛТРИ ЗА БАЗЕНИ

BWT Филтер под притисок

 • Во согласност со австрискиот стандард М 6216 & DIN 19605 

 • Оптимална хидраулика за филтрирање преку патентиран систем за прилив

 • Најдобри можни резултати од филтрацијата

 • Чисти резултати при испирање

 • Варијабилно надополнување на филтер

 • Големо портфолио на производи

 • Докажана процесна технологија

 • Дизајн од челик или GFRP (полимер засилен со стаклени влакна)

10.png

Copyright BWT

BWT SF blue фитер со сукција (вшмукување)

 • Во согласност со австрискиот стандард М 6216 & DIN 19605 

 • Заштеда на енергија (помала загуба на притисок)

 • Заштеда на ресурси (оптимизирано испирање)

 • Достапен е дизајн со повеќе комори (намалено потрошувачка на вода за испирање)

 • Можно е производство на лице место

 • Дизајн за заштеда на простор/ниска конструкција/оптимално користење на просторот

 • Достапен е модуларен дизајн

 • Достапни се верзии резистентни на озон

ftl
bottom of page