top of page

INFINITY M, A & AP

ФИЛТРИ ЗА ВОДА КОИ ЌЕ ТРААТ СО ГЕНЕРАЦИИ

BWT ја развива својата експертиза во текот на многу години и може да понуди обемно портфолио на производи за филтрација специјално дизајнирани за широк спектар на потреби. Долгогодишното искуство на  BWT во оваа област гарантира дека вашиот филтер за вода е ефикасен, ефективен и дека апсолутно безбедно работи.

 

Секако употребените материјали можат да издржат екстремни стресови. Безбедноста никогаш не била толку долготрајна како кај BWT Infinity која нуди оперативна перфекција како заден филтер за миење со редуктор на притисок или како домашна станица за вода. Оваа технологија за повратно миење се карактеризира со високо ниво на удобност.

Infinity A0_2.png
Infinity M0_2.png

Copyright BWT 2020

ПРЕПОРАЧАНО РЕШЕНИЕ ЗА ИНДИВИДУАЛНИ КУЌИ ИЛИ СТАНБЕНИ ЗГРАДИ

INFINITY M BACKWASH FILTER

Филтер во комплет со црвена месинг глава и високотехнолошки материјали, вклучувајќи систем за повратно миење, поврзување со одвод на отпад DN 40, индивидуално спакувано.

Технички спецификации: Номинален притисок PN 16, работен притисок, мин.- макс. 2,0 - 16 бари (29 - 232 psi) (при миење назад), вода/температура на околината, макс. 30/40°C.

Screenshot 2021-09-11 at 6.15.38 PM.png

Продажба: Енекс Гроуп Инженеринг

Монтажа: Енекс Гроуп Инженеринг

Сервис: Енекс Гроуп Инженеринг

Гаранција: 1 година

Фреквенција на замена на филтри: по индикација

Цена: Побарајте понуда -  контакт

bottom of page