top of page
медиуми
BWT МЕДИУМИ ЗА ФИЛТРАЦИЈА
BWT BEWADES MQ
Систем - медиум со UV притсок
  • Намалување на нуспроизводи за дезинфекција (хлорамин)

  • Висока оперативна безбедност

  • Комора за зрачење од нерѓосувачки челик

  • Долготрајни рефлектори

  • Интегриран уред за чистење

  • Системски мониторинг

  • UVC сензор

  • Компактен дизајн

  • Во согласност со стандардите

11.png

Copyright BWT

Продажба: Енекс Гроуп Инженеринг

Монтажа: Енекс Гроуп Инженеринг

Сервис: Енекс Гроуп Инженеринг

Фреквенција на замена на филтри:  по индикација 

Цена: Побарајте понуда - контакт

bottom of page