top of page
robot
РОБОТИ ЗА ЧИСТЕЊЕ НА БАЗЕНИ

BWT Robotic роботите за чистење базени многу го олеснуваат редовното одржување на вашиот базен. Овие мали помошници обезбедуваат оптимално чистење на водата и површините на базенот.

За дополнителна удобност, изберете модел со поврзување со апликација и удобно контролирајте го чистењето на вашиот базен преку паметен телефон или таблет. Така ништо нема да ви застане на патот да имате прекрасен и пред сѐ чист базен.

 

BWT Robotic роботите за чистење базени може да се купат директно кај нас во Енекс.

BWT Poolroboter P400 
 • Времетраење на циклусот на чистење од 1,5 час  

 • 4D филтер

 • 2 години гаранција 

 • На тркалца 

 • Чистење на под 

Copyright BWT

17.png
BWT Poolroboter P600 App 
 • Времетраење на циклусот на чистење од 1,5, 2, 2,5 часа

 • 4D филтер

 • 3 години гаранција, контрола преку апликација  

 • На тркалца 

 • Чисти подови, ѕидови и водна линија на базенот 

18.png

Copyright BWT

BWT Poolroboter D600 App 
 • Времетраење на циклусот на чистење од 1,5, 2, 2,5 часа

 • 4D филтер, ултра-фин микрофибер

 • 3 години гаранција, контрола преку апликација  

 • Премиум тркалца 

 • Чисти подови, ѕидови и водна линија на базенот 

 • розе ЛЕД светло 

Copyright BWT

Продажба: Енекс Гроуп Инженеринг

Монтажа: Енекс Гроуп Инженеринг

Сервис: Енекс Гроуп Инженеринг

Гаранција: во зависност од моделот 2-3 години

Фреквенција на замена на филтри:  по индикација 

Цена: Побарајте понуда - контакт

19.png
bottom of page