top of page
СИСТЕМИ ЗА ТРЕТМАН НА ВОДА НА БАЗЕНИ

BWT POOL PEARL WATER

Генераторот BWT Pearl Water е уникатен систем за третман на базенска вода со интуитивнa контролaна панелот на допир.

Оваа неодамнешна иновација обезбедува свилено-мека, PH-неутрална бисерна BWT вода во базен, без бигор, вода за вашата лична велнес оаза.

4.png

Copyright BWT

 • Компактен плант систем со димензии 1271x800x1850 mm (w x d x h) 

 • Може да се догради на постоечки системи

 • Има интегриран MSR, разменувач на топлина, мерење на pH и хлор  

 • Plug & Play – преинсталирано, решение подготвено за користење веднаш 

 • Poolmatic технологија за контрола на кабинетот

 • Може да се надгради со опционен пакет (BWT Bewazon) 

 • Интеграција на MSR функциите во контролниот панел  (Poolmatic) 

5.png

Copyright BWT

BWT POOLMATIC контрола

 • Паметна контрола со користење на технологија на панел на допир 

 • Кабинет за контрола за приватни и комерцијални инсталации на базени  

 • Целосна контрола – може да пристапите до најважните параметри од системот било каде и во секое време  

 • Далечинско одржување на барање од страна на BWT Service Department 

 • Далечинско управување и контрола на оперативните информации  

 • Енергетски-ефикасно работење 

67.png

Copyright BWT

Озонска технологија

7.png

Хигиената има врвен приоритет во секој внатрешен или надворешен базен и може да се гарантира со озонски систем со високи перформанси, како што е BWT Bewazon. Озонските системи се користат за оксидација на водата за да се намали контаминацијата и да се обезбеди ефикасна дезинфекција на водата во базенот.

 

Овој иновативен метод е еколошки, безбеден и економичен.

Copyright BWT

BWT POO3L

Компактен озонски систем.
 • Оптимална дезинфексија. Хигиена на вода со употреба на озон  

 • Широка лепеза избор на дизајни – достапни се различни големини, 0.4–1.2g/h, од различни ценовни сегменти  

 • Ниска потрошувачка на енергија 

8.png

Copyright BWT

Продажба: Енекс Гроуп Инженеринг

Монтажа: Енекс Гроуп Инженеринг

Сервис: Енекс Гроуп Инженеринг

Фреквенција на замена на филтри: по индикација

Цена: Побарајте понуда - контакт

ankor 2
bottom of page