top of page
Woda-Pure_Productrange.jpg

Copyright BWT 2020

BWT WODA-PURE

Модуларен систем за чиста и перфектно хигиенска вода за пиење во вашиот дом.

BWT Woda-Pure ја претвора обичната вода во високо квалитетна вода за пиење во домот. Оптимално решение за секоја индивидуална потреба со која добивате:

Чиста вода ослободена од честички, мирис, хлор, бактерии, при што се задржуваат природните минерали на водата;

Иновативна технологија со Mg2+ минерализатор, за совршено кафе, чај или едноставно највкусна вода за пиење;

Одличен квалитет на филтрирање, гарантиран перфектен квалитет на вода за пиење – директно од вашите чешми;

Флексибилно решение докажано од експерти – развиено во согласност со потребите на домашна и професионална употреба.

ПРЕПОРАЧАНО РЕШЕНИЕ ЗА КУЈНИ ВО СИТЕ ВИДОВИ СТАНБЕНИ ОБЈЕКТИ И ИНДИВИДУАЛНИ КУЌИ

ТРИСТЕПЕНА ФИЛТРАЦИЈА НА ВОДА

BWT Woda-Pure S-CUF ЗА БЕЗБЕДНА И ХИГИЕНСКА ВОДА

BWT_SoftFilteredwater_E_0079_BEARB.jpg

ВОДА ЗА ПИЕЊЕ БЕЗ БАКТЕРИИ

BWT ултра-безбедната технологија на филтрирање ги отстранува патогените и ги елиминира супстанциите кои влијаат на вкусот и мирисот на водата. Резултатот е сигурен и пријатен вкус на вода за пиење без патогени. Ултра-филтерската мембрана ги отстранува патогените и ултра-фините честички без да влијае врз минералните честички во водата. Со тоа се задржуваат сите витални својства на водата. 

Copyright BWT 2020

Magnesium Mineralized Water (BWT_Szene06_E_0148.jpg

УЖИВАЈТЕ ВО ФИЛТРИРАНА ВОДА СО МИНЕРАЛИ И МАГНЕЗИУМ

Филтрирање на честички, отстранување на лош вкус како на хлор, тешки метали и патогени се одлични решенија, но ви нудиме и повеќе:

BWT Clear минерализаторот го намалува бигорот со што го штити вашиот апарат за кафе и обезбедува балансирано минерализирање за подобар вкус со патентираната Mg2+ технологија.

Со BWT SoftMin секогаш може да уживате во висококвалитетна вода, независно дали вашата вода потекнува од резервоар или систем за реверзна осмоза. Совршено за кафе, чај и секојдневно задоволство од пиење вода. 

Copyright BWT 2020

Screenshot 2021-09-11 at 5.01.24 PM.png

BWT Woda Pure промотивен леток

ПАКЕТ РЕШЕНИЕ СО ЧЕШМА ЗА ФИЛТРАЦИЈА НА ВОДА ЗА ПИЕЊЕ

Нудиме комплетно решение: чешма (кујнска батерија) со модерен дизајн и филтер кој зазема многу мал простор под мијалникот;

Чешмата е специјално дизајнирана да обезбеди употреба на вода на два начини: овозможува користење на филтрирана и минерализирана вода за пиење, како и не-филтрирана вода за миење;

Wasserhahn_Loft_Glaskaraffe_035.png

Copyright BWT 2020

Filtercandle_MMWP_MP200_without_filterhead.png

Без разлика дали планирате нова кујна или надградба на постојната кујна, комплетниот систем AQA drink Pure LOFT и AQA drink Pure URBAN може да се интегрира во речиси секоја кујна. Комплетот ги содржи сите компоненти за уживање во филтрирана вода BWT минерализирана со магнезиум директно од кујнската чешма. Касетата за филтри BWT AQA drink MP200 е инсталирана директно под мијалникот и поврзана со цевката за вода.

Водата може индивидуално да се избере со помош на две рачки на миксерот GROHE - или филтрирана, минерализирана вода за пиење (лева ротациона рачка) или нефилтрирана, топла или ладна вода од чешма (десна рачка). Капацитетот на филтерот може оптимално да се искористи благодарение на посебно водоснабдување.

AQA drink Pure_LOFT.png

Copyright BWT 2020

BWT AQA drink Pure LOFT со Grohe кујнска батерија на извлекување

Продажба: Енекс Гроуп Инженеринг

Монтажа: Не е потребна

Сервис: Енекс Гроуп Инженеринг

Гаранција: 12 месеци

Фреквенција на замена на филтри: по индикација во зависност од потрошеното

Цена: Погледнете го целиот ценовник тука

bottom of page