top of page
Water

НАЈДОБРИ РЕШЕНИЈА ЗА
ЧИСТА ВОДА ВО ДОМОТ

DSC_0259_cm.jpg

Филтрација на вода 

Чиста и перфектно хигиенска вода за пиење во вашиот дом

20% попуст на пакет BWT бокал за филтрација на вода и шише или термос! Внесете свежина и здрава вода во вашиот дом и исфрлете ги пластичните шишиња. Одберете:

Бокал за филтрација на вода BWT Вида (Петрол/Пинк) + детско шишенце (сино/розе) по цена од 1.470 денари
(редовна цена 1.838 ден.)

2.png

За нарачка, обратете се во порака или на contact@eneks.mk

ТРАНСФОРМИРАМЕ СЕКАКОВ ВИД НА ВОДА ВО НАЈДОБРА ВОДА ЗА ПИЕЊЕ.
Најдобрата технологија ефикасно:

99,9%

99,9%

ОТСТРАНУВА ТЕШКИ МЕТАЛИ

ОТСТРАНУВА ХЛОР И ХЛОРИДИ

99,9%

ОТСТРАНУВА БАКТЕРИИ И ШТЕТНИ ЗАГАДУВАЧИ

bottom of page